A REFRESHING AND CRISP VIEW ON

COMMUNICATION

Why not treat your brand to a PeppeRmint twist?

We can’t make the dull delicious, nor the salty taste sweet, but we do know how to show people how truly excellent your brand is.

Productcommunicatie

U plant een productlancering of u wil uw brand een extra boost geven? Wij werken voor u graag een weloverwogen pr-strategie uit. Vervolgens gaan we op zoek welke pr-tools we het best kunnen aanwenden om voor uw product de aandacht te genereren dat het verdient.

Corporate communicatie

Puike resultaten, innovaties, interessante verhalen van mensen achter de schermen: bedrijven hebben vaak heel wat verhalen om mee uit te pakken.We zorgen ervoor dat ook die verhalen het nieuws halen.

Pers & Influencer relaties

Als bedrijf is het belangrijk om niet alleen goede relaties op te bouwen met de media, maar ook met belangrijke influencers. Zij bepalen meer dan ooit mee hoe uw merk gepercipieerd wordt. We bezorgen hen informatie op maat van hun doelpubliek en organiseren niet te missen events.

Community management

Natuurlijk is het voor een merk ook belangrijk om op social media zichtbaar te zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat bij de implementatie van de pr-strategie social media een prominente plaats krijgen.

Projects

Product Communication
Product Communication
Corporate Communication
Corporate Communication
Press & Influencer Relations
Press & Influencer Relations
Press & Influencer Events
Press & Influencer Events
Press & Influencer Events
Press & Influencer Events

Taste our social media